Eva glad vinnare En glad vinnare av 2015 års Tunamästerskap, Eva Forsberg Philip på Pearl, ägd av Jörgen Jarleman, lyckades kamma hem segern i MsvC:1 med 66,8% med högst procent totalt sett och därmed även segrare av vandringspriset. Stort Grattis till Eva och alla övriga duktiga ekipage som var med och kämpade om äran. Årets Tunamästerskap genomfördes av 14 ekipage i tre olika klasser, LB:3, MsvC:1 och MsvB:2.

Ett varmt tack till våra sponsorer, BonnÖlsta som sponsrade med brodyr till tävlingsschabraket och fina Tunapåsar, Maria Frölund som sponsrade med Nobelchampagne till vinnaren av Tunamästerskapet, Mälarö Jakt- och fritid som sponsrade med priser i form av benlindor, grimmor, reflexskydd och paddar, Svegro som sponsrade med morötter till hästarna och Gustavshill som förgyllde vår anläggning  med blomster.

Resultat

Efter tävlingarna vidtog febril aktivitet för att förbereda kvällens middag som kröntes med utdelning av vandringspriset och bubbel och tårta för att fira 10-årsjubileet av Tuna Gård Dressyrstall.

Se bilderna från tävlingarna och middagen


Middag Tunamästerskap 2015