Vi erbjuder goda träningsmöjligheter för välkända och etablerade dressyrtränare som är knutna till verksamheten.

Lena Lilja, B-tränare och auktoriserad Msv dressyrdomare och sadeltekniker är stationerad på Tuna Gård som vår hemmatränare. Lena Lilja är en omtyckt och välkänd profil  i och utanför Stockholm.

Lena har utbildat 4 hästar till Grand Prixnivå som sedan sålts som läromästare till bl a Tyskland och Brasilien. Hon har specialiserat sig på sitsträning och programträning och välkomnar alla utbildningsnivåer av ekipage och såväl ponny- som storhästryttare.

Lena håller träningar på fredagar på Tuna

Gård.  Välkommen att kontakta Susan, 070-471 40 47 om du är intresserad av att komma och träna för Lena!

Lena arrangerar även olika kurser och samarbetar med Stjärnbro Gård där man kan träna sin sits på simulatorhästen ”Robban”. Under sommaren och hösten kommer vi att arrangera programträningar, ”Kom-i-gång”-kurser med uppföljning inför höstsäsongen, samt olika typer av sitsträningskurser.

Läs mer på:

LenaLiljaSitslektioner.pdf

 

 

Gästtränare: Monica Sparre

Tränar och rider på Grand Prixnivå och ingår i Svenska ridsportförbundets spetstruppssatsning. Har ridit Breeders, Scandinavian Open och Unghäst-VM i Verden, Tyskland. Har arbetat som beridare i Tyskland, Danmark och Norge, jobbat som beridare på K1( Livgardet) och på Hovstallet. Tävlar svår klass och har utbildat flera hästar från unghäst till Grand Prix.

 

 

 

 

Gästtränare: Kerstin Dahlberg

Kerstin Dahlberg har utbildat flera hästar upp till svår klass och Grand Prix, har tävlat utomlands i Wold Cup och i Globen i flera år. Hon har ridit EM och flera SM. Kerstin har också ridit unghästar, både egna och andras i Falsterbo och Flyinge i många år, vilket också inkluderat bruksprov. Hon tränar för Lussan och rider och tävlar även Lusitanohästar åt Ylva Hagander, Fors Gård.

 

 

Gästtränare: Martin Ågevall

Under icke-tävlingssäsong har vi ofta återkommande helgträningar för populära Martin Ågevall, Ågevall Dressyr från Lejondal. Se kalender.

 

Eric Lette

IMG_0968

Eric är en av världens få 5-stjärniga dressyrdomare och är hjärnan bakom den välkända utbildningsskalan som är spridd och etablerad  inom hela dressyrvärlden. Med sin stora erfarenhet har Eric varit en fantastisk tillgång för oss på Tuna. Eric har haft ett antal mycket välbesökta clinics på Tuna.