Eldor, Sofia och Erik LDeltagarlista och starttider

Lördag 1 juni

09.00              Carola Sellman, Winzent
09.30              Jennifer Sjöberg, Bonnie
10.00              Susan Sjöberg, Nicole
10.30               Hanna Larsson, Floriana
11.00               Agneta Wenninger, Jaqueline
11.30               Helena Adsjö, Filippa
12.00              Katarina Qvarnström, Arne
12.30              Anna Lindkvist, Zizi
13.00              Inger Brinning, Romana
13.30              Monica Sparre, Rafaela
14.00              Jejje Westman,  Lucky             

Söndag 2 juni

09.00              Carola Sellman, Winzent
09.30              Katarina Svaton, Lomumba Havdal
10.00              Eva Bratt Hagtorn, Romeo
10.30              Katarina Qvarnström, Arne
11.00              Katinka Lundqvist, Tessan
11.30              Anna Lindkvist, Zizi
12.00              Janette Erixon, Marrachino

Presentation ekipage

Hanna Larsson / Floriana
Floriana är ett 6-årigt sto efter Florencio – Nactus och gick 5-årschampionatet förra året och Hanna vill träna på rörelserna inför 6-årschampionatet. Floriana är en stor, snäll häst med mycket energi som alltid är positiv till arbete.

Anna Lindkvist / See Dazzle (Zizi)
Zizi är ett 10-årigt sto efter Don Primero. Anna tränar och tävlar på MsvB/A-nivå framgångsrikt och fina placeringar. 

Helena Adsjö / Filippa K
Filippa K är ett 7-årigt sto efter Figaro R. Hon är utbildad tom lätta klasser, mål i vår är att hon ska kunna gå MsvC. Vill träna mer på lösgjordhet, sidvärts, skolor, reaktion, ändra takten, förbättra galoppkvalitén (för att kunna börja byta) och förbättra hennes styrka.

 Agneta Wenninger / Jaqeline
Jacqueline är född 1996, e Chirac –  Silvan – Unesco. 2002 blev hon mamma till Briquette (e Briar) som var med förra gången, och jag har haft henne sedan hon var 4 år. Hon är ambitiös och bekväm att rida, men ibland har vi svårt att hitta en bra balans mellan takt och framåtbjudning. Antingen blir det segt eller springigt. Hon känner ju också sin ryttare väl, och vet precis hur hon ska glida ur mitt grepp när det börjar bli lite jobbigt.

Jag skulle helt enkelt vilja få hjälp med grunderna – lössgjordhet och takt, och gärna lite tips om hur vi ska komma till arbete på ett mer effektivt sätt.

Katarina Svaton / Lomumba Havdal, valack född 1998, e. Lobster-Aron. Riden av Per Sandgaard de senaste åren och har varit hos mig i ca tre veckor. För närvarande lånar jag honom och han är en fantastisk läromästare. Skulle vilja träna på rörelser ur MSV:C/MSV:B programmen.

Eva Bratt-Hagtorn / Romeo
Romeo är en hingst född 2006 efter Rosentanz – Donnerhall, dansk imp som föl. Eva vill gärna öva skolor och arbetspiruetter.

Susan Sjöberg / Nicole, 15-årigt sto efter DeeDay-Napolen. Tränar och tävlar LA men siktar på Msv C. Vi tränar på att klara rörelserna utan att hon blir lång och ”dyker” eller tappar energi.

Jennifer Sjöberg / Bonnie, 12-årigt Holsteinerstor efter Calibur-Fontan. Efter lång konvalescens efter fång för 2 år sedan är Bonnie nu igång igen och är anmäld till Msv C i juni.

Carola Sellman / Winzent, 8 årig val efter Wolkentanz som kvalade till 4-årschampionatet i Flyinge 2009 men efter det haft problem med sin ena framhov. Nu är han OK och i träning igen.